0-23954e.jpeg
Sovsäck för barn med varm fuskpäls
1647,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Sovsäck för barn med varm fuskpäls

1647,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna vintersovsäck för barn är den perfekta följeslagaren under kalla nätter. Den är tillverkad med ett varmt och mjukt innerfoder i fuskpäls och ger ditt barn maximal värme och komfort. Den ergonomiska passformen gör att ditt barn kan röra sig fritt när det sover och den justerbara huvan kan användas för att hålla huvudet varmt.

Tvåvägsdragkedjan gör det enkelt för ditt barn att ta på och av sig väskan. Yttertyget är slitstarkt och väderbeständigt, vilket gör den till ett utmärkt val för utomhusäventyr.

Håll ditt barn varmt!

Denna vintersovsäck för barn är perfekt för små upptäcktsresande som gillar att njuta av komfort och värme. Sovsäcken är tillverkad av mjuka, slitstarka material och har en varm, mjuk fuskpäls som håller ditt barn ombonat och varmt även i det kallaste vädret.
0-23954e.jpeg
0-714fa9.jpeg

Perfekt för ditt barn!

Vår vintersovsäck för barn med varm fuskpäls är perfekt för ditt barn! Väskans ergonomiska skärning ger maximal rörelsefrihet, medan den integrerade dragkedjan ger enkel och säker åtkomst. Dessutom är sovsäcken lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära och förvara. Ditt barn kommer att älska att tillbringa mysiga, varma nätter i denna vintersovsäck för barn med varm fuskpäls.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.