0-8c3af5.jpeg
Färgglad sovsäck för barn med söt design och integrerat nackstöd
1022,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Färgglad sovsäck för barn med söt design och integrerat nackstöd

1022,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna färgglada och söta sovsäck för barn är perfekt för små äventyrare som älskar att tillbringa natten utomhus. Med sitt snygga mönster och sina klara färger kommer den säkert att tilltala de allra minsta. Sovsäcken är tillverkad av mjukt tyg som andas och ger optimal komfort under svala nätter.

Den har också ett integrerat nackstöd som håller huvud och nacke varma. Dragkedjan är praktisk och lätt att använda, även för barn.

En snygg sovsäck för ditt barn!

Denna färgglada sovsäck för barn är perfekt för små äventyrare. Den har ett sött och roligt mönster som ditt barn kommer att älska. Det integrerade nackstödet är mycket praktiskt och ger ditt barn extra komfort. Sovsäcken är tillverkad av mjukt tyg som andas och är perfekt för alla årstider. Den robusta förslutningen gör den enkel att öppna och stänga. Dessutom är den lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära. Denna färgglada sovsäck för barn är den perfekta lösningen för nätter ute på camping eller resor.
0-8c3af5.jpeg
80542-1b9dbf.jpeg

Tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg

Denna färgglada och söta sovsäck för barn är perfekt för små äventyrare. Den är tillverkad av ett mjukt, slitstarkt tyg som ger optimalt skydd mot kyla och värme. Det roliga och söta mönstret ger sovsäcken en extra touch. Sovsäcken är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren på campingresan eller övernattningen hos vännerna. Den är också perfekt för bilresor.

Sovsäck för barn

Slå upp tältet i trädgården, vardagsrummet eller sovrummet och introducera ditt barn till campingens glädjeämnen med vårt urval av sovsäckar för barn. En garanti för varma och sköna nätter, även på semestern.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.