Badväst för barn i blått, rosa och grönt med marina motiv
Simväst för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Simväst för barn

261,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna simväst är perfekt för att introducera ditt barn till simning från tidig ålder och ger ditt barn chansen att simma helt säkert. Den är lämplig för barn från 10 till 30 kg och hjälper ditt barn att flyta och hålla balansen i vattnet.

Perfekt för utflykter till poolen, stranden eller vattenparken, ditt barn kommer att få förtroende för vattnet och kunna ha kul i fullständig frihet!

En simjacka för barn är ett viktigt tillbehör för små simmare. Den håller kroppen varm och bekväm i vattnet samtidigt som den ger ett utmärkt skydd mot solen.

Det stretchiga, vattenavvisande tyget ger optimal komfort och rörelsefrihet. Justerbara axelremmar ger en åtsittande passform. Förstärkta sömmar ger lång livslängd. Denna simväst finns i en rad ljusa, attraktiva färger.

Den perfekta västen för dig som vill lära dig simma!

Oumbärlig för ditt barn när det simmar, den ger säkerhet, förtroende och gör att ditt barn kan simma fritt. Denna ultraresistenta simväst är tillverkad av högkvalitativ PVC och är mjuk, lätt och bekväm att bära. Simvästen är ett viktigt tillbehör för små simmare! Den håller ditt barn på vattenytan och skyddar mot UV-strålar. Denna simväst för barn är tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg, så den är mycket bekväm att bära. Denna simväst finns i en rad ljusa, roliga färger, så ditt barn kommer säkert att älska den!
Badväst för barn i blått, rosa och grönt med marina motiv

Utformad för att hjälpa barn att flyta säkert i vatten!

Simvästen för barn är en viktig säkerhetsutrustning för unga simmare. Västen är utformad för att hjälpa barnen att flyta säkert i vattnet och ger maximalt skydd och rörelsefrihet. Barnsimvästen är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och bekväm att bära. Den har en lättanvänd dragkedja och justerbara remmar för perfekt passform. Västen är också utrustad med säkerhetsspännen som ser till att barnet sitter säkert fastspänt. Barnbadvästen finns i en mängd olika storlekar och färger för att passa alla barns behov.

Praktisk och ergonomisk

Elastisk och ergonomisk, den kommer inte i vägen för ditt barns simning och låter dem röra sig fritt, så ditt lilla barn kommer att ha kul utan att ens inse att de bär en väst. Så vänta inte längre, ge dem denna fantastiska simväst och se ditt barn njuta av sommaren i full säkerhet!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.