13346-332839.jpeg
Nattlampa för barn i form av en jordgubbe
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Nattlampa för barn i form av en jordgubbe

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Alla barn gillar inte att sova i mörker. Om så är fallet med din pojke eller flicka, ge dem denna söta nattlampa med jordgubbar. Det kommer att göra det lättare för henne att somna på kvällen. Lampan kommer att dekorera hennes rum under dagen och lysa upp det på natten. Den finns i tre olika färger: rosa, vit och röd.

Den jordgubbsformade nattlampan för barn är en söt och funktionell produkt. Den är perfekt för att lysa upp barnens sovrum så att de kan somna lugnt. Lampan är tillverkad av tuff, flexibel plast, vilket gör den extremt hållbar. Den är också lätt att rengöra.

En lampa med justerbar ljusstyrka

Denna silikonlampa för barn är enkel att använda. Den drivs via USB med ett 1200 mAh-batteri. Nattlampan har också en knapp för att slå på och av den. Ljusstyrkan är lätt att justera. Denna jordgubbsformade nattlampa är perfekt för att lysa upp ett barns sovrum. Den är mjuk och lugnande, så ditt barn kommer att sova bättre. Lampan är också mycket säker, eftersom den inte blir varm och inte skadar ditt barn. Din dotter kommer att älska den.
13346-1dd424.jpeg
13346-60e20e.jpeg

En dekorativ och fokuserande lampa

Denna lampa är designad för barn och har formen av en röd jordgubbe med gröna blad och en brun stjälk. Det är ett praktiskt dekorativt tillbehör som kommer att ge ditt barns sovrum en rolig touch. Lampan är utrustad med en LED-lampa med låg energiförbrukning som ger ett mjukt och behagligt ljus som skapar en varm atmosfär i ditt barns sovrum. Lampan är idealisk för barn som behöver en lugnande ljuskälla för att kunna somna lugnt på kvällen. Den kan också användas som nattlampa för små barn som är rädda för mörkret.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.