LED-nattlampa med blå 3D-enhörning på rosa bakgrund med guldstjärnor
LED-nattlampa med 3D-enhörning
284,0 kr340,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

LED-nattlampa med 3D-enhörning

284,0 kr340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För att kunna sova lugnt på natten behöver ditt barn bli lugnat. Om han eller hon inte gillar att sova med lampan släckt kan du utrusta sovrummet med denna söta LED-sänglampa med 3D-enhörning. Den kommer inte bara att lysa upp hans eller hennes sovrum med ett mjukt, avkopplande sken. Den kommer också att ge en touch av färg och gullighet.

LED-sänglampan med 3D-enhörning är den perfekta presenten till barn och enhörningsfans! Lampan har en LED som ger ett mjukt och behagligt ljus, perfekt för sovrummet. Lampan drivs med AAA-batterier och tänds och släcks enkelt genom att trycka på knappen på basen. Lampans söta och roliga design kommer att tilltala både stora och små!

En dekorativ lampa som är lätt att använda

Flicka eller pojke, ditt barn kommer att bli förtjust över att placera denna LED-enhörningslampa på sitt nattduksbord. De kommer att få en lugn natts sömn bredvid denna bedårande enhörning som inbjuder till avkoppling. En LED-nattlampa med en 3D-enhörning som lyser upp ditt sovrum! Den här lampan är perfekt för barn som älskar enhörningar. Den har en LED-lampa som sprider ett mjukt och behagligt ljus, perfekt för att koppla av innan läggdags. 3D-enhörningen är tillverkad av mjuk plast och kan enkelt tas bort för rengöring.
13372-ee15fd.jpeg
13372-8c4f2f.jpeg

En lampa med mjukt ljus

Denna lampa använder LED-teknik för att skapa en tredimensionell bild av en majestätisk enhörning som ser ut att sväva i luften. Lampans fina detaljer och klara färger är imponerande och skapar en varm och välkomnande atmosfär. Den kan användas som sänglampa för läsning eller som nattlampa för att lugna barn som är rädda för mörkret. Lampan har en lättanvänd beröringskänslig strömbrytare som gör att du kan justera ljusstyrkan. Det mjuka, varma ljuset skapar en avkopplande och rogivande atmosfär, perfekt för en lugn kväll hemma.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.