Rosa Peppa Pig väggnattlampa för barn på ett uttag
Peppa Pig vägg nattlampa för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Peppa Pig vägg nattlampa för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn ett Peppa Pig-fan? Då är denna väggmonterade nattlampa helt rätt för dem! Den är utformad som en bild av den tecknade seriens stjärnkaraktär. Din pojke eller flicka kommer att älska den direkt. När natten kommer kommer denna lampa att lysa upp hennes sovrum med ett mjukt, behagligt och avkopplande ljus.

Peppa Pig nattlampa för vägg är ett utmärkt alternativ för barnrum. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt hållbar. Nattlampan är också lätt att rengöra och underhålla.

En lättanvänd LED-nattlampa

Denna LED-lampa i form av Peppa Pig är mycket enkel att använda. Allt du behöver göra för att tända den är att ansluta den till ett eluttag. Tre färger finns tillgängliga för denna barnlampa. Peppa Pig nattlampa för vägg är det perfekta sättet att lysa upp ditt barns sovrum och dekorera det på samma gång. Nattlampan är tillverkad av högkvalitativa material och är helt säker för barn. Den är också mycket enkel att installera och använda. Med denna väggmonterade nattlampa i form av Peppa Pig kommer din dotter inte längre att vara rädd för mörkret.
13384-d5fae3.jpeg

För en lugn natt

Denna Peppa Pig nattlampa för vägg är ett roligt och praktiskt tillbehör som kommer att ge ditt barns sovrum en touch av skoj. Nattlampan är speciellt utformad för barn och har formen av Peppa Pig, en populär seriefigur bland småbarn. Den är utrustad med en energisnål LED-lampa som avger ett mjukt och lugnande ljus. Det dämpade ljuset hjälper ditt barn att somna lugnt och njuta av en god natts sömn. Dessutom blir den inte varm, så det finns ingen risk för brännskador eller eldsvåda.

Nattlampa för barn

Upptäck vårt breda utbud av nattlampor för barn, som är mycket mer än bara en enkel sovrumstillbehör. Det är ett mjukt, lugnande litet ljus som hjälper till att jaga bort mörkret, lugnar nattliga rädslor och förvandlar läggdags till en trevlig, lugn stund. Det är den tysta följeslagaren som vakar över dina barns sömn och ger dem det lugn och den komfort de behöver för en natt med fridfulla drömmar. Med sitt mjuka, lugnande ljus skapar nattlampan den perfekta miljön för en avslappnad, lugnande läggdagsrutin.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.