13396-254302.jpeg
Väckarklocka för barnhjälm
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barnhjälm

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vaknar ditt barn alltid sent? Ställ denna hjälmformade väckarklocka i sovrummet. Tack vare denna väckarklocka kommer han att kunna gå upp tidigt varje morgon. Den har två charmiga öron som lyser upp och samtidigt lyser upp ditt barns sovrum.

Barnväckarklockan i form av en hjälm är en unik och originell väckarklocka. Den är perfekt för barn som gillar videospel, filmer och superhjältar. Den hjälmformade väckarklockan är den perfekta presenten till barn som älskar äventyr och att klä ut sig.

Lätt att hantera

Denna väckarklocka för barn är enkel att använda. Ditt barn kommer att kunna ställa in den själv. Tryck helt enkelt på knappen “+” eller “-” för att ställa in tid eller alarmtid. Samma sak gäller för visningsläget: tryck på “+” för att slå på skärmen och nattljuset. Barnväckarklockan i form av en hjälm är en unik och originell produkt. Den är perfekt för barn som gillar videospel och superhjältar. Den hjälmformade väckarklockan är rolig och lekfull och kommer att glädja ditt barn.
13396-68d761.jpeg
13396-69e35b.jpeg

En rolig, ljus väckarklocka

Denna originella väckarklocka är utformad som hörlurar, med klara färger och roliga detaljer som barn kommer att älska. Lamporna på ovansidan skiftar färg så att du kan se den i mörkret. Väckarklockans hörlurar har en lättläst digital display som visar timme och minut med tydliga siffror. Väckarklockan har också en snooze-funktion, så att barnen kan sova några minuter extra innan de går upp. Hörlurarna har en inbyggd högtalare som spelar upp en mjuk och behaglig ringsignal för att försiktigt väcka barnen.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.