13408-ffc2bf.jpeg
Projektorväckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Projektorväckarklocka för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna projektorväckarklocka för barn. Den kompakta och lätta kupolformade designen kommer garanterat att tilltala din pojke eller flicka. Denna väckarklocka projicerar ett vackert ljus i taket samtidigt som den visar tiden. Ditt barn kommer att bli förbluffat. Den finns i två färger: svart och vit.

Denna väckarklocka med projektor är perfekt för barn! Den är enkel att använda och projicerar tiden på väggen eller i taket, vilket är väldigt praktiskt för små barn! Dessutom har den en inbyggd nattlampa, vilket är perfekt för de lite mörkare kvällarna. Barnen kommer att älska den!

En multifunktionell väckarklocka

Denna väckarklocka för barn har en rad olika funktioner. Förutom larmfunktionen kan den även användas som projektor. Den vridbara strålkastaren kan dessutom ställas in i flera olika lägen. Projektorväckarklockan för barn är en mycket användbar produkt för småbarnsföräldrar. Den projicerar tiden på väggen eller i taket, vilket är mycket praktiskt för små barn som ännu inte kan läsa av tiden. Dessutom har denna väckarklocka ett inbyggt nattljus, vilket är perfekt för de kvällar då du vill koppla av före sänggåendet.
13408-76e654.jpeg

Lätt att använda

Väckarklockan är enkel att använda och har många praktiska funktioner. Inställningsknapparna sitter på baksidan av väckarklockan. Den har ett alarm som kan ställas in att ljuda vid önskad tid, samt en snoozeknapp för att ge ditt barn några extra minuters sömn. Den har också en lättläst LCD-display som visar tid och temperatur. Denna väckarklocka är batteridriven, vilket gör den portabel och lätt att bära med sig. Den kubiska designen är trendig och kommer att se bra ut i ditt barns sovrum.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.