13420-182861.jpeg
Dubbel väckarklocka för barn med motiv av Musse Pigg
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Dubbel väckarklocka för barn med motiv av Musse Pigg

568,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta väckarklocka för barn med dubbel ringklocka kommer att förhindra att ditt barn kommer för sent till skolan varje dag. Den avger ett kraftfullt larm som väcker barnet, även om det sover djupt. Denna dekorativa väckarklocka med Musse Pigg kommer också att hjälpa till att lysa upp ditt barns sovrum. Den finns i två olika färger.

Denna väckarklocka med dubbla klockor är perfekt för små Musse Pigg-fans! Den har en söt, färgglad design med den ikoniska Disney-figuren på urtavlan. De lysande visarna gör det enkelt att se vad klockan är, medan de 2 klockorna spelar ett mjukt, lugnande ljud för att försiktigt väcka ditt barn. Volymkontrollen är också justerbar så att du kan välja ljudnivå efter dina önskemål. Dessutom drivs den av ett AA-batteri, så den är lätt att ta med sig vart du än går.

En solid, bärbar väckarklocka

Denna söta väckarklocka med kvartsur är lätt. Den väger ca 380 gram och kan enkelt flyttas eller tas med någon annanstans. Den är tillverkad av metall och är därför också stark och hållbar. Denna barnväckarklocka med dubbel klocka är perfekt för små Mickey-fans! Den har en dubbel klocka så att du kan ställa in två olika alarm, vilket är perfekt för de dagar då du måste gå upp tidigt. Väckarklockan med dubbel klocka med Musse-motiv har också en blå bakgrundsbelysning som gör den lätt att läsa i mörkret. Dessutom har den en snooze-funktion för de morgnar då du behöver några extra minuter.
13420-a0eedf.jpeg
13420-b7e7e8.jpeg

En nödvändighet på morgonen

Denna väckarklocka med dubbel klocka och Musse-motiv är en praktisk och rolig accessoar som hjälper ditt barn att komma upp på morgonen. Den färgglada designen kommer säkert att glädja små fans av den berömda Disney-musen. Väckarklockan har en lättläst urtavla med tydliga siffror och självlysande visare för bättre synlighet i mörkret. De två klockorna på väckarklockans ovansida ger ifrån sig ett högt, distinkt ljud som ser till att ditt barn inte missar när det är dags att gå upp. Väckarklockan har en lättåtkomlig stoppknapp för att avaktivera larmet.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.