13435-601341.jpeg
Väckarklocka för barn i form av en kamera
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Väckarklocka för barn i form av en kamera

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna moderna och originella väckarklocka för barn. Dess lilla kameraform kommer garanterat att fånga din pojkes eller flickas blick. Den kommer att se bra ut i ditt barns sovrum. Denna väckarklocka kommer att pryda ditt barns nattduksbord. Men framför allt kommer den att larma så att ditt barn vaknar i tid varje dag. Denna väckarklocka finns i två olika färger.

Denna kameraformade väckarklocka är perfekt för barn! Den är rolig och originell och kommer att ge ditt barn en bra start på dagen. Kameraväckarklockan är också mycket praktisk, eftersom den har ett larm som går igång när tiden är ute. Så det finns ingen risk att ditt barn sover sent!

En multifunktionell väckarklocka för barn

Den här lilla väckarklockan i form av en kamera har en LED-lampa så att den kan användas som nattlampa i ditt barns sovrum. Naturligtvis visar den också tid och datum. Dessutom har denna väckarklocka för barn en synkroniseringsfunktion. Kameran är också utrustad med en LED-blixt som tänds när larmet ljuder. Barn kan också spela in röstmeddelanden med hjälp av väckarklockans inspelningsfunktion. Kameraväckarklockan drivs med AAA-batterier.
13435-601341.jpeg
13435-5fe8f6.jpeg

Färgglad, rolig design

Denna väckarklocka för barn i form av en kamera är perfekt för barn som älskar fotografering eller som behöver lite motivation för att komma upp ur sängen på morgonen. Med sin färgglada design och lilla kameraform kommer den att ge en touch av fantasi till ditt barns sovrum. Den har en stor, lättläst LCD-display som visar tid, datum och temperatur. Väckarklockan är enkel att använda tack vare de intuitiva knapparna på kamerans ovansida. Väckarklockan är tillverkad av högkvalitativa material och är robust och stöttålig.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.