Gul fågelväckarklocka med svarta ögon och orange nos
Fågelformad väckarklocka med nattljus
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Fågelformad väckarklocka med nattljus

681,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna fågelformade väckarklocka väcker ditt barn i tid varje dag, så att det kan gå till skolan eller till ett möte. Den kan enkelt ställas in så att den ringer vid en viss tidpunkt. Den lysande väckarklockan kan placeras på din pojkes eller flickas nattduksbord eller skrivbordshörna.

Väckarklockan har ett inbyggt nattljus i form av en fågel som tänds automatiskt när du trycker på larmknappen. Fågeln är tillverkad av transparent plast och LED-lampan lyser blått. Väckarklockan har också en USB-port för laddning av din telefon eller surfplatta.

Väckarklocka och nattlampa i ett

Denna silikonväckarklocka för barn är multifunktionell. Förutom sin klassiska funktion som väckarklocka kan den också användas som nattlampa. Fågelns hela kropp lyser upp och ger ett mjukt och behagligt ljus i sovrummet. Vår fågelväckarklocka är en söt och rolig väckarklocka som hjälper dig att få en bra start på dagen! Den är enkel att använda och har ett inbyggt nattljus som hjälper dig att somna på kvällen. Fågelväckarklockan har också en ljussensor, vilket gör den idealisk för barn och äldre.
13448-e2e3dc.jpeg

En ursprunglig form

Denna väckarklocka är ett praktiskt och attraktivt föremål som kommer att glädja både unga och gamla. Dess originella form gör den till ett riktigt blickfång i sovrummet eller vardagsrummet. Den har en LED-skärm som visar tid och omgivningstemperatur. Den har också en larmfunktion, så att du kan vakna mjukt tack vare dess progressiva ringning. Snooze-funktionen hjälper dig att sova lite längre. Detta objekt väcker dig försiktigt samtidigt som det ger en varm, avkopplande atmosfär i rummet.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.