13462-7accee.jpeg
Fyrkantig väckarklocka i trä för barn
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Fyrkantig väckarklocka i trä för barn

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn svårt att vakna? Då kan denna fyrkantiga väckarklocka i trä vara lösningen! Vi älskar dess sobra, enkla och eleganta design. Placerad på ditt barns skrivbord eller nattduksbord kommer denna vackra väckarklocka med elektronisk klocka att ge en underbar dekorativ touch. Men framför allt kommer den att väcka ditt barn vid den angivna tiden varje morgon.

Denna fyrkantiga väckarklocka i trä för barn är tillverkad av naturmaterial. Den är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den idealisk för resor. Väckarklockan har en slät träyta och en elegant design som kommer att se bra ut i ditt barns sovrum. Visarna är tillverkade av metall och urtavlan av plast, vilket gör den extremt hållbar. Väckarklockan har också en på/av-knapp, tidsinställning och alarm.

Enkel att ställa in och använda

Det tar bara några sekunder för ditt barn att ställa in ett alarm med denna väckarklocka. Den är mycket enkel att använda. När larmet går är allt de behöver göra att trycka på knappen på ovansidan för att stoppa det. De svarta visarna är lätta att läsa av, så att ditt barn kan vakna försiktigt på morgonen. Denna väckarklocka i trä har en elegant, modern design som kommer att se bra ut i ditt barns sovrum. Den vita urtavlan kontrasterar mot det mörka träet och ger en elegant look.
13462-07bd37.jpeg
13462-d93b84.jpeg

Ett vackert och funktionellt föremål

Denna väckarklocka är tillverkad av högkvalitativa material och är tillverkad av naturligt trä, vilket ger den ett varmt och autentiskt utseende. Med sin enkla, stilrena design kommer denna fyrkantiga väckarklocka att se bra ut i ditt barns sovrum, oavsett inredning. Tack vare sin lilla storlek och lätta vikt är den lätt att bära från rum till rum. Slutligen är denna fyrkantiga väckarklocka i trä för barn ett utmärkt val för miljömedvetna föräldrar. Den är tillverkad av hållbara, miljövänliga material och är inte bara vacker och funktionell, den är också miljövänlig. Ge ditt barn en väckarklocka som kombinerar stil, funktionalitet och miljöansvar!

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.