Grön grodväckarklocka med stora ögon och blått ljus
Väckarklocka för barn i form av en groda
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Väckarklocka för barn i form av en groda

624,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn svårt att vakna varje morgon? För att lära dem goda morgonvanor kan du utrusta deras sovrum med denna grodformade väckarklocka för barn. Dess två ögon och små ben kommer att dra till sig hans uppmärksamhet. Ditt barn kommer inte att vara sen att ställa den på nattduksbordet. Förutom sin dekorativa roll kommer denna väckarklocka också att hjälpa dem att komma upp i tid varje morgon.

Vakna med ett leende på läpparna med denna grodformade väckarklocka! Denna bedårande lilla väckarklocka är perfekt för barn, med sina ljusa ögon och busiga leende. Den är lätt att använda och läsa av tack vare den stora digitala urtavlan. Dessutom har den ett högt och tydligt alarm som ser till att du inte missar väckningen!

En smart, ljusstark väckarklocka

Denna väckarklocka har en liten skärm som visar tiden. Skärmen har också ansiktsuttryck som uppmuntrar ditt barn att sova eller vakna, beroende på vad som är aktuellt. Denna intelligenta väckarklocka låter ditt barn veta temperaturen i rummet hela tiden. Den grodformade väckarklockan är en rolig, färgglad väckarklocka som garanterat kommer att glädja de små! Väckarklockan har dubbla funktioner: den kan användas som en klassisk väckarklocka med digital urtavla och visare, eller som nattlampa med sin fina groda som ändrar färg. Barn kommer att älska den här lilla grodan, som ger dem en bra start på dagen!
13473-53315c.jpeg
13473-124d84.jpeg

En multifunktionell väckarklocka

Väckarklockan har en lättläst digital display med tydliga, ljusa siffror som gör det enkelt för barn att se vad klockan är. Den har också en snooze-funktion, så att ditt barn kan sova några minuter extra. Den grodformade väckarklockan är mycket enkel att använda. Ställ bara in tid och larm med knapparna på baksidan av väckarklockan. Larmet kan ställas in så att det ljuder varje dag eller bara på vardagar, beroende på ditt barns behov.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.