Nattlampa i form av en tekopp med väckarklocka med en katt på en tidning och en orange bakgrund
Nattlampa med tekopp och väckarklocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Nattlampa med tekopp och väckarklocka

454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna söta nattlampa i form av en tekopp med en katt är perfekt för att dekorera ditt barns nattduksbord. Den är originell och modern och sprider ett mjukt ljus som uppmuntrar till sömn och avkoppling. Dessutom visar nattlampan när det är dags för ditt barn att vakna. Det lär ditt barn goda vanor.

Denna nattlampa är formad som en tekopp och har en inbyggd väckarklocka. Den är perfekt för teälskare och de som gillar att gå upp tidigt på morgonen. Nattlampan tänds automatiskt när du ansluter den och släcks när du stänger av den. Den har också en timerinställning för att tända och släcka vid förinställda tider.

Ett lättanvänt nattljus

Nattlampan med tekopp och väckarklocka är en mycket originell produkt. Den består av en tekopp i plast med en liten lampa inuti. Nattlampan är perfekt för barn och väcker dem försiktigt på morgonen. Den är mycket enkel att använda. Efter 30 sekunder utan aktivitet växlar den automatiskt till viloläge. För att visa väckningstiden trycker du helt enkelt på nattlampan eller gör ett ljud, t.ex. knackar på skrivbordet eller klappar händerna.
13482-01a66a.jpeg
13482-10ad9f.jpeg

En bedårande och praktisk nattlampa

Nattlampan har utformats för att se ut som en tekopp, med en liten kattunge som sitter på kanten, som om den vill klättra in. Den har ett mjukt, lugnande LED-ljus som skapar en varm och avkopplande atmosfär i barnens sovrum, samtidigt som den är en fin dekoration. Den kan användas som nattlampa för att hjälpa de små att somna lugnt, eller som en extra lampa för att läsa eller arbeta i mörkret. Dessutom är den lätt och kompakt, så den är enkel att bära med sig.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.