Silikonkanin nattlampa med rosa öron och svarta ögon
Kanin nattlampa i silikon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kanin nattlampa i silikon

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn kaniner? Varför inte unna dem denna magnifika kanin-nattlampa i silikon? De kommer att känna sig mindre ensamma i sitt sovrum på kvällen. Denna söta kaninformade lampa kommer att hålla honom sällskap. Han kommer att älska dess oskyldiga ögon och två söta långa öron.

Denna lampa är perfekt för barn och spädbarn. Den är mjuk att ta på och tänds och släcks automatiskt. Lampan är tillverkad av mjuk silikon och är USB-uppladdningsbar.

Denna kanin-nattlampa i silikon är den perfekta presenten till barn och vuxna. Den är mjuk att ta på och lätt att titta på, vilket gör den perfekt för barnrummet.

Lampan är tillverkad av högkvalitativt silikon och är helt uppladdningsbar via USB. Den är också extremt tålig och kan användas som nattlampa eller ficklampa.

En lampa med beröringskänslig fjärrkontroll

Den här nattlampan för barn förblir inte vit för evigt. Den kan ändra färg för att passa ditt humör. Rör bara vid lampan. Det mjuka ljuset skapar en behaglig och avkopplande atmosfär i ditt barns sovrum. Förutom att vara funktionell är nattlampan Silikonkanin också mycket attraktiv. Kaninformen är rolig och tilltalande för barn, medan den mjuka pastellfärgen är perfekt för alla sovrumsinredningar
12814-aff26c.jpeg
12814-0caf3c.jpeg

Till drömlandet

Denna kanin-nattlampa i silikon är ett praktiskt och gulligt tillbehör för att lysa upp ditt eller dina barns sovrum. Den söta och charmiga kaninformen gör den till en perfekt dekoration för barnrum. Silikonkaninens nattlampa har ett LED-ljus som ger ett mjukt, lugnande sken, perfekt för att hjälpa barn att somna. Ljuset är också tillräckligt starkt för att lysa upp rummet utan att vara för intensivt, vilket gör det till ett perfekt alternativ för föräldrar som vill hålla ett öga på sitt barn på natten.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.