12852-f58326.jpeg
Kattväckarklocka i plast för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Kattväckarklocka i plast för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Din kattälskare kommer inte att kunna motstå charmen från denna söta kattväckarklocka. Den är helt enkelt bedårande! Vi älskar hans två små tassar i luften och hans söta lilla leende. Denna väckarklocka för barn kommer att se bra ut på din lilla pojkes eller flickas nattduksbord eller skrivbord. Den finns i två färger: vit och gul.

Kattväckarklockan i plast är en söt och rolig väckarklocka som barn kommer att älska. Den är enkel att använda och har ett mjukt alarm som inte stör små sovare. Kattväckarklockan i plast är en perfekt present till barn i alla åldrar.

En väckarklocka som är enkel att ställa in

Med det här tillbehöret behöver ditt barn inte oroa sig för att ställa in en alarmtid. Det är verkligen enkelt att ställa in. Den kattformade väckarklockan har även en nattljusfunktion så att den kan ses även på natten. Den har också ett hörbart larm som kan ställas in för att passa varje barns behov. Den söta designen och de klara färgerna gör att barnen vaknar försiktigt. Kattväckarklockan i plast är en rolig och funktionell produkt.
12852-f58326.jpeg
12852-13fcf1.jpeg

Något så sött

Denna kattväckarklocka i plast är ett praktiskt och roligt tillbehör som hjälper barn att komma upp på morgonen. Med sin roliga, färgglada design är den perfekt för att lysa upp små barns sovrum, samtidigt som den lär dem vad klockan är. Väckarklockan är tillverkad av slitstark plast och har en lättläst urtavla med tydliga siffror och exakta visare. Den kattformade väckarklockan är inte bara ett funktionellt föremål, utan också en lekkamrat för barn, eller till och med en vacker dekoration på nattduksbordet.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.