12794-0c719b.jpeg
Hjortformad LED-lampa i silikon
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hjortformad LED-lampa i silikon

397,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn hjortar? Varför inte ge dem denna fina LED-lampa i silikon i form av en hjort? De kommer garanterat att älska den! Denna LED-lampa är så söt med sina gyllene horn och två små öron. Vi kan inte heller motstå den lilla blinkningen. Den här lampan är en fin present till din pojke eller flicka.

Den hjortformade LED-lampan i silikon är en unik och originell produkt. Den är tillverkad av mjuk silikon och har en inbyggd LED som ger ett mjukt och behagligt ljus i ditt sovrum. Lampan är perfekt för att dekorera ditt sovrum och skapa en avkopplande atmosfär. Den är också perfekt som present till barn och vuxna.

LED-lampa med 7 färger

Ditt barn kommer att ha roligt när det byter färg på lampan på kvällen för att skapa en vacker atmosfär i sitt rum. Det är så enkelt! Tryck helt enkelt på lampan för att ändra färg. Denna magnifika LED-lampa i form av en silikonhjort är ett riktigt sött föremål! Den är tillverkad av högkvalitativt, mjukt och elastiskt silikon, så den är mycket behaglig att ta på. Lampan är helt uppladdningsbar via en USB-port och kan användas i ca 6 timmar i standby-läge. Dessutom är den helt vattentät, vilket gör den idealisk för utomhusbruk.
12794-4574ad.jpeg

En lampa med lång livslängd

Lampan är tillverkad av tåligt, flexibelt silikon, vilket ger den stor flexibilitet och hållbarhet. Den är utformad för att vara lätt att hantera och transportera tack vare sin låga vikt och lilla storlek. Lampan är utrustad med en LED-lampa som ger ett mjukt och varmt ljus, perfekt för att skapa en mysig och avkopplande atmosfär i ditt barns sovrum. Den kräver inget särskilt underhåll, förutom regelbunden rengöring med en mjuk, fuktig trasa då och då.

För ett vackert nattduksbord!

Nattlampan är mer än bara ett dekorativt föremål, den kan hjälpa ditt barn att somna, lugna det eller skapa en lugn atmosfär för läsning eller teckning. Vårt urval är här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.