Digital väckarklocka i plast för barn i färgerna vit, blå, grön, rosa och svart
Digital väckarklocka i plast för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Digital väckarklocka i plast för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är viktigt för barn att vakna i tid på morgonen så att de inte kommer för sent till skolan. Med denna vackra digitala väckarklocka i plast kommer din pojke eller flicka att vakna tidigt från och med nu. Den placeras på nattduksbordet och larmar när det är dags att vakna. Väckarklockan finns i tre olika färger och passar både pojkar och flickor.

Denna digitala väckarklocka är perfekt för barn tack vare sin roliga, färgglada design. Den är enkel att använda och har alla funktioner du behöver, som tid, datum, alarm och stoppur. Den digitala väckarklockan i plast för barn är tillverkad av högkvalitativ plast, vilket gör den lätt och hållbar.

En multifunktionell väckarklocka för barn

Denna väckarklocka för barn är fullspäckad med funktioner. Förutom att väcka och visa tid och datum kan den också visa rumstemperaturen och lysa upp rummet med sin LED-lampa. Denna digitala väckarklocka i plast för barn är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den hållbar och pålitlig. Den är lätt att använda och lätt att läsa, vilket gör den idealisk för barn. Den är också lätt att rengöra och underhålla.
12771-cf462c.jpeg

En ren design

Den digitala väckarklockan i plast för barn är en praktisk och rolig accessoar som får ditt barn att gå upp med ett leende på läpparna varje morgon. Tack vare snooze-funktionen kan ditt barn njuta av några extra minuters sömn innan det går upp, medan snooze-funktionen ser till att de aldrig missar en dag i skolan. Väckarklockans färgglada och roliga design gör den också till ett utmärkt val för barn. Dessutom gör den kompakta, lätta designen det enkelt att ta med den på resor eller familjeutflykter.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.