LED-väckarklocka med flerfärgat stjärnljus och digital front på ett träbord
LED-väckarklocka med flerfärgat stjärnljus
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

LED-väckarklocka med flerfärgat stjärnljus

477,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Det är inte alltid lätt att gå in i ditt barns sovrum och väcka dem själv varje morgon. Med denna LED-väckarklocka behöver du inte göra det. När det är dags att stiga upp ljuder ett alarm som väcker ditt barn. De kommer aldrig mer för sent till skolan.

Denna LED-väckarklocka med mångfärgat stjärnljus är perfekt för både barn och vuxna! Den är enkel att använda och skapar en magisk atmosfär i ditt sovrum. Väckarklockan tänds automatiskt när du trycker på knappen och projicerar färgglada stjärnor i taket eller på väggarna. Du kan också justera ljusets färg och strålens intensitet. Väckarklockan drivs med AAA-batterier.

Väckarklocka med nattljus och strålkastare

Denna enhet är mycket mer än en enkel väckarklocka för barn, den skapar också en lugnande atmosfär i sovrummet efter mörkrets inbrott. Den har en funktion för projicering av stjärnhimlen som kommer att förvåna din lilla pojke eller flicka. Den är enkel att använda och skapar en magisk atmosfär i sovrummet. Väckarklockan startar automatiskt när du trycker på knappen och projicerar färgglada stjärnor i taket eller på väggarna. Du kan också justera ljusstyrkan och volymen på larmet. Skapa en magisk värld i ditt barns sovrum och hjälp dem att somna lugnt och stilla!
9175-e30332.jpeg

En väckarklocka med flera funktioner

Väckarklockan har en stor LED-skärm som visar tid, datum och temperatur, samt en stjärnprojektor som projicerar flerfärgade stjärnor i taket eller på väggen. Förutom projektionsfunktionerna har denna väckarklocka också ett programmerbart alarm med olika ringsignaler samt en snooze-funktion som hjälper småbarn att sova längre på morgonen. Denna LED-väckarklocka med mångfärgad stjärnprojektor är enkel att använda och installera, och är en mångsidig och praktisk produkt som passar alla familjemedlemmar.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.