Multifunktionell väckarklocka för barn i form av en rosa digital mus mot en vit bakgrund med svart framsida
Multifunktionell musformad väckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Multifunktionell musformad väckarklocka för barn

227,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Behöver ditt barn en väckarklocka som hjälper dem att komma upp varje morgon? Denna väckarklocka för barn i form av en mus kommer att vara perfekt! Dess söta, originella design kommer att övertyga ditt barn. Han kommer att älska att se den på sitt nattduksbord för att dekorera sitt sovrum. Dessutom är denna väckarklocka helt funktionell. När det är dags att vakna kommer den att ljuda som ett alarm.

Vår multifunktionella musformade väckarklocka är det perfekta tillbehöret för tidiga morgnar. Den har en mängd olika funktioner, inklusive väckarklocka, kalender, klocka och alarm, allt i ett. Dessutom har den en bakgrundsbelyst LCD-skärm som gör den lätt att läsa, även i mörker. Slutligen drivs den av ett AA-batteri, vilket gör den enkel att använda och bära med sig.

En multifunktionell väckarklocka

Denna musformade väckarklocka är multifunktionell. Förutom alarmfunktionen visar den även tid och datum. Dessutom lyser denna väckarklocka för barn upp ditt barns sovrum på natten tack vare lysdioderna. Det är en unik och rolig produkt. Den hjälper barn att vakna mjukt på morgonen tack vare den progressiva väckningsfunktionen. Dessutom har den stoppur, kalender och alarm, vilket gör den mycket praktisk för små barn. Barn kommer att älska den söta, färgglada designen, och musformen gör den lätt att hantera. Denna multifunktionella musväckarklocka är en utmärkt present till barn i alla åldrar.
9163-6a2ec7.jpeg

En rolig accessoar

Denna väckarklocka har designats i form av en rolig mus som kommer att tilltala de yngsta. Den är lätt att använda tack vare de enkla, intuitiva knapparna. Barnen kan enkelt ställa in tid, datum och temperatur så att det passar deras behov och med fullständig självständighet. Väckarklockan drivs av ett AAA-batteri, vilket gör den portabel och lätt att bära med sig. Med sin roliga form och många praktiska funktioner är denna väckarklocka ett utmärkt val för föräldrar som vill hjälpa sina barn att komma upp på morgonen.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.