9134-73c0b9.jpeg
Väckarklocka med rosa hund för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka med rosa hund för barn

340,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en hundväckarklocka för barn, den perfekta accessoaren för att dekorera sovrummet hos din hundälskande dotter. Dess rosa färg kommer lätt att matcha stilen på inredningen i din lilla prinsessas sovrum. Din dotter kommer alltid att vakna tidigt med denna väckarklocka i sitt sovrum.

Den rosa hundväckarklockan är en söt och rolig väckarklocka som små barn kommer att älska. Den förvandlas till en hund genom att trycka på knappen på magen. Väckarklockan har ett mjukt larm som går igång gradvis, så att den inte skrämmer barn. Väckarklockan har också en LED-indikator så att du kan se vad klockan är i mörkret. Barn kommer att älska denna unika och roliga väckarklocka! Med den här väckarklockan kommer ditt barn att vakna försiktigt.

En speciell väckarklocka

Denna väckarklocka för barn är utformad för att se ut på två sätt. Den kan ha en enkel rektangulär form, men ditt barn kan också roa sig med att förvandla den till en söt liten hund. Den här rosa hundväckarklockan är supersöt! Den har en unik design som gör den väldigt rolig och den är perfekt för små barn. Väckarklockan är enkel att använda och dessutom mycket hållbar.
9134-4e78fc.jpeg
9134-73c0b9.jpeg

En multifunktionell väckarklocka

Väckarklockan har en lättläst urtavla som visar tiden med tydliga, ljusa siffror. Den har också en alarmfunktion som kan ställas in för att passa ditt barns behov. Larmet låter behagligt mjukt, så att ditt barn kan vakna i lugn och ro. Denna väckarklocka är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och långlivad. Den är också lätt att använda tack vare de enkla, intuitiva knapparna. Väckarklockan är batteridriven, vilket gör den lätt att transportera och anpassa till alla situationer.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.