Väckarklocka med sovtimer för barn med grönt och blått ljus mot vit bakgrund
Väckarklocka med sömntimer för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka med sömntimer för barn

568,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck denna söta lilla väckarklocka med sömntimer för barn. Det perfekta tillbehöret för att reglera din pojkes eller flickas sömn. Den kommer också att väcka dem vid samma tidpunkt varje morgon. Tack vare denna väckarklocka kommer ditt barn inte längre för sent till skolan eller andra möten.

Väckarklocka med sömntimer för barn är en elektronisk väckarklocka med sömntimerfunktion. Den är perfekt för barn som behöver en tupplur under dagen. Väckarklockan startar automatiskt när barnet börjar sova och stannar efter den förinställda sömntiden.

Barnet kan sedan vakna mjukt till den lugnande musiken som spelas upp under några minuter. Väckarklockan för barn är enkel att använda och drivs av ett AA-batteri.

En multifunktionell väckarklocka

Denna väckarklocka för barn har massor av funktioner. På natten tänds ett blått ljus som indikerar att det är dags att gå och lägga sig. Det gula ljuset indikerar att det är dags att vakna. Det gröna ljuset betyder att det är dags att stiga upp ur sängen. Väckarklockan med sovtid för barn är ett viktigt tillbehör för små sovare. Med den kan du ställa in sovtiden och försiktigt väcka ditt barn. Tupplursklockan är enkel att använda och mycket praktisk. Den är perfekt för barn som har svårt att vakna efter en tupplur.
9124-b57168.jpeg
9124-36d379.jpeg

Att vara autonom

Denna väckarklocka är perfekt för att hjälpa barn att utveckla sin självständighet och ansvarskänsla. Genom att ge dem möjlighet att hantera sin sömntid lär de sig att bättre förstå sina sömnbehov och vaknar lättare på morgonen. Väckarklockan med tupplur för barn är också mycket praktisk för föräldrar. De kan ställa in en specifik väckningstid för sitt barn, utan att behöva gå upp tidigt på morgonen för att väcka dem. Dessutom är nap timer-funktionen mycket användbar för de tillfällen då barnet behöver en tupplur under dagen. Slutligen har den en rolig och lekfull design.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.