Blå robotväckarklocka med vit bakgrund
Väckarklocka för barn med deformerad robot
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barn med deformerad robot

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har du en pojke som älskar robotar? Ge honom då denna charmiga lilla robotväckarklocka. Ditt barn kommer att bli förtjust över att ha den. Han kommer att kunna ha kul med att deformera denna accessoar i sitt sovrum. Tack vare denna väckarklocka kommer ditt barn alltid att gå upp i tid varje morgon. De kommer aldrig mer för sent till skolan.

Barnväckarklockan med robotdeformation är en originell och rolig väckarklocka! Den kan förvandlas till en söt liten robot, vilket gör den unik och perfekt för barn. Den är också mycket funktionell, med ett brett utbud av inställningsmöjligheter som passar alla typer av sömn. Slutligen har den en midnattsblå LED-bakgrundsbelysning för ett mjukt, lugnande nattljus.

En 2-formad väckarklocka

Denna väckarklocka för barn finns i två former. Hopfälld ser den ut som en enkel, klassisk väckarklocka. När den inte är ihopfälld ändrar den utseende och förvandlas till en robot. Ditt barn kommer inte att bli uttråkat av denna väckarklocka. Denna väckarklocka är en rolig, originell produkt som kommer att glädja både små pojkar och flickor! Denna ovanliga väckarklocka förvandlas till en riktig liten robot, som kommer att överraska och roa ditt barn. Det är en fantastisk dekoration för ditt barns sovrum. Dessutom är den lätt att använda och lätt att läsa, så att ditt barn vaknar försiktigt på morgonen.
9109-94fff9.jpeg
9109-59d061.jpeg

En enkel och rolig väckarklocka

Denna väckarklocka för barn med robotdeformation är också mycket praktisk, eftersom den visar tiden med en urtavla som är lätt att läsa för små barn. Knapparna är enkla att använda och inställningarna är intuitiva. Barn kan enkelt ställa in alarmtiden och välja mellan flera olika alarmljud. Den är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa att den är hållbar och stöttålig.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.