Väckarklocka för barn i form av en vit robot med svart mun och svarta ögon
Vit robot väckarklocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vit robot väckarklocka

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vaknar ditt barn alltid sent? För att lära dem goda vanor, ge dem denna väckarklocka för barn i form av en vit robot. Förutom att dekorera deras sovrum kommer detta tillbehör att förändra deras vanor. Den ser till att ditt barn vaknar i tid varje morgon. De kommer aldrig mer att komma för sent till skolan.

Denna vita robotväckarklocka är perfekt för barn! Den är enkel att använda och har ett brett utbud av funktioner, som att visa tid, datum, temperatur och larm. Dessutom har den här vita robotväckarklockan en indikator för låg batterinivå, så att du alltid vet när det är dags att ladda.

En väckarklocka som är lätt att använda

Denna vita robotväckarklocka är tillverkad av plast. Den är söt och lätt. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att flytta runt den. Det är också lätt att ställa in en alarmtid. Det är det perfekta tillbehöret för barnrum. Den har en klocka med alarm, så det är lätt för ditt barn att vakna på morgonen. Den vita robotväckarklockan har också en ljussensor, så den slås på och av automatiskt beroende på det omgivande ljuset. Dessutom har väckarklockan en USB-port så att du enkelt kan ladda den.
9100-da3b3b.jpeg
9100-a40d66.jpeg

En rolig design

Med sin roliga design ger denna väckarklocka en touch av fantasi till barnens sovrum, samtidigt som den försiktigt väcker dem. Den vita robotväckarklockan är också utrustad med en snooze-funktion, så att de kan sova några extra minuter. Kort sagt är den vita robotväckarklockan ett praktiskt och roligt tillbehör som hjälper barnen att komma upp på morgonen samtidigt som den ger en touch av fantasi till deras sovrum. Med sin lekfulla design och praktiska funktioner är den ett perfekt val för föräldrar som bryr sig om sina barns utbildning.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.