Väckarklocka för barn i form av en blå och grön dinosaurie mot en vit bakgrund
Väckarklocka för barn i form av en dinosaurie
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väckarklocka för barn i form av en dinosaurie

284,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är lösningen som gör att ditt barn inte kommer upp för sent till skolan på morgonen. Den här söta dinosaurieväckarklockan väcker dem vid rätt tidpunkt varje dag. Allt du behöver göra är att ställa in den på hans väckningstid. Detta tillbehör avger ett larm för att väcka honom, även om han sover djupt.

Denna magnifika dinosaurieväckarklocka är det perfekta tillbehöret för små dinosauriefans! Den är inte bara riktigt söt, den är också mycket funktionell, eftersom den har ett larm som hjälper ditt barn att vakna försiktigt på morgonen.

Dessutom har denna väckarklocka även bakgrundsbelysning, vilket gör den perfekt synlig i mörkret. Slutligen har den en snoozeknapp, så att ditt barn kan somna om lugnt och stilla om det vaknar mitt i natten.

En dinosaurieväckarklocka för barn

Denna dinosaurieformade väckarklocka kommer att ge en dekorativ touch till ditt barns sovrum. Den finns i fyra olika färger och kommer att tilltala både flickor och pojkar. Denna originella väckarklocka har utformats för att se ut som en liten dinosaurie, med ljusa färger och snygga detaljer som barn kommer att älska. Dinosauriens kropp fungerar som ett stativ för klockan, som visar tiden med tydliga, lättlästa siffror. Den unika dinosauriedesignen är rolig och tilltalande för barn.
9067-14dfd2.jpeg
9067-aa1f1a.jpeg

En ljus väckarklocka

Barnväckarklockan i form av en dinosaurie är en rolig och praktisk accessoar som hjälper de små att komma upp på morgonen. Visarna är också färgade och kontrasterade för bättre synlighet. Väckarklockan har ett larmsystem som kan ställas in efter barnets behov, med en mjuk och behaglig ringsignal för att inte skrämma barnet när det vaknar. Den har också en snoozeknapp, som kan användas för att ställa in alarmet några extra minuter så att ditt barn kan somna om i lugn och ro. Dinosaurien har också en LED-lampa, så att du kan se vad klockan är i mörkret utan att behöva tända lampan.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.