Multifunktionell väckarklocka i form av en grå, vit och orange pingvin på en vit hylla
Multifunktionell väckarklocka i form av en pingvin
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Multifunktionell väckarklocka i form av en pingvin

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Har ditt barn svårt att vakna i tid på morgonen? Då har vi lösningen för dig: denna multifunktionella väckarklocka i form av en pingvin. Den är vacker, söt och originell. Tjej eller kille, ditt barn kommer att älska den. Dessutom kan du välja mellan fem olika färger.

Denna multifunktionella väckarklocka i form av en pingvin är den perfekta accessoaren för alla pingvinälskare! Den är inte bara riktigt söt, den är också mycket praktisk eftersom den har flera funktioner: väckarklocka, alarm, stoppur och timer. Och den är tillverkad av slitstark plast, så den kommer att hålla hela livet. Perfekt för alla barn!

En multifunktionell väckarklocka

Denna pingvinväckarklocka är mycket mer än bara en väckarklocka. Den är söt och dekorativ också, och kommer att se bra ut i ditt barns sovrum. Men det är inte allt! Denna väckarklocka för barn har även en nattljusfunktion och är enkel att ställa in. Den är batteridriven, så den är praktisk och lätt att ta med sig när man till exempel är ute och går. Barnen kommer att älska den och lära sig att vara självständiga när det gäller att vakna varje morgon. Som föräldrar kommer ni att vara stolta över dem!
9048-79a090.jpeg
9048-005a72.jpeg

En praktisk väckarklocka

Denna väckarklocka är full av praktiska funktioner, som tidsdisplay och ett programmerbart alarm som kan ställas in för att passa dina personliga preferenser. Den pingvinformade multifunktionsväckarklockan är enkel att använda tack vare sina intuitiva knappar. Den är också mycket lätt och kompakt, vilket gör den enkel att bära med sig när du är på resande fot. Väckarklockan är tillverkad av högkvalitativa material och är hållbar och stöttålig.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.