Prinsessfrisör med skönhetsprodukter för flickor
Prinsessfrisör med skönhetsprodukter för flickor
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Prinsessfrisör med skönhetsprodukter för flickor

624,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar din dotter att klä ut sig och leka prinsessa? Här är en present som hon säkert kommer att älska: ett prinsessbord med skönhetsprodukter. Leksaken innehåller ett sminkset som din dotter kommer att älska att leka med. Hon kommer att tillbringa hela dagen med den här leksaken. Och du kan hålla dig sysselsatt med annat.

Med den här fina möbeln kan små prinsessor sitta framför spegeln och sminka sig som en riktig prinsessa. Produkten innehåller allt som en liten flicka behöver för att sminka sig.

Leksaken för små prinsessor

Din dotter kommer att bli överlycklig över att få detta fina prinsessbord med skönhetsprodukter. Denna leksak är en fin födelsedagspresent. Hon kommer att känna sig som en riktig prinsessa! Denna magnifika möbel är utsmyckad med rosa rosor och en oval spegel. Här finns plats för alla skönhetsprodukter hon behöver, som borstar, smink och smycken. Lådorna ger extra förvaringsutrymme för kläder och leksaker. Små prinsessor kommer att älska att göra sig i ordning framför denna spegel och känna sig som riktiga prinsessor!
7341-8e2c14.jpeg
7341-a26f04.jpeg

En rad olika tillbehör

Förutom sminkbordet innehåller detta set även en mängd olika skönhetsprodukter så att ditt barn kan experimentera med olika frisyrer och stilar. Skönhetsprodukterna inkluderar hårborstar, kammar, hårspännen, resårer, hårspännen, läppstift, nagellack, ögonskuggor och mycket mer. Med detta kompletta set kan ditt barn ägna timmar åt att fixa hår och smink som en riktig prinsessa. Det kommer inte bara att stimulera hennes kreativitet och fantasi, det kommer också att lära henne grunderna i skönhet och personlig vård.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.