Piano-balettbord i plast för flicka
Piano-balettbord i plast för flicka
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Piano-balettbord i plast för flicka

965,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Letar du efter en leksak som fångar din dotters uppmärksamhet? Då är det här fina pianobordet i plast precis vad du behöver! Denna färgglada leksak kommer att fånga hennes uppmärksamhet direkt. Och det bästa av allt är att den håller henne sysselsatt under dagen medan du arbetar, lagar mat eller städar. Det är den perfekta leksaken för små prinsessor.

Pianobordet i plast för flickor är en pedagogisk leksak som låter barn utveckla sin kreativitet och fantasi. Barn kan ha roligt när de spelar piano samtidigt som de dekorerar sin frisyr. Det är en rolig, interaktiv leksak som hjälper barn att lära sig om musik.

En komplett leksak för flickor

Detta sminkbord med plastpiano kommer att underhålla din dotter. Hon kommer att kunna njuta av att göra sig vacker med det eller spela piano. Det är en utmärkt presentidé till hennes födelsedag. Det är också en interaktiv musikleksak som kan hjälpa barn att lära sig om musik. Denna musikleksak är tillverkad av högkvalitativ plast och är mycket hållbar. Det finns ett handtag på sminkbordets vänstra sida så att barn enkelt kan bära det. Klädbordet har flera förvaringsfack för ditt barns skönhetstillbehör, t.ex. borstar, kammar, hårspännen, elastiska band och sminkprodukter. Facken är praktiskt placerade för enkel åtkomst till ditt barns favoritskönhetsprodukter.
7331-1cf304.jpeg

Ett vackert toalettbord med piano

Piano-sminkbordet i plast för flickor är en rolig och praktisk produkt som kommer att få din lilla prinsessa att känna sig som en riktig stjärna. Detta sminkbord är tillverkat av högkvalitativa material för att ge exceptionell hållbarhet, samtidigt som det är lätt och enkelt att transportera. Designen på sminkbordet är inspirerad av ett piano, med svarta och vita tangenter på ovansidan, samt en liten matchande pall så att ditt barn kan sitta bekvämt medan hon fixar håret eller sminkar sig. Sminkbordet har också en stor oval spegel så att ditt barn kan se sin spegelbild från alla vinklar. Med sin snygga design och praktiska funktioner kommer detta sminkbord säkert att tilltala alla små flickor som gillar att känna sig vackra och speciella.

Klädbord utformade för dina barn

Om din lilla flicka har känsla för stil kan du inreda hennes sovrum med ett sminkbord för barn. Hon kommer att kunna tillbringa långa timmar med att fixa håret, leka med sina dockor eller förvandla sig till sin favoritprinsessa!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.