Väckarklocka i trä för barn med vit bakgrund
Väckarklocka i trä för barn vid sängen
397,0 kr454,0 kr Select options
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Väckarklocka i trä för barn vid sängen

397,0 kr454,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

För ett barn som inte vaknar i tid är det ofta synonymt med att komma för sent till skolan. För att hjälpa dem att gå upp tidigt varje dag kan du utrusta deras sovrum med denna vackra väckarklocka i trä. Det är en väckarklocka i form av en rund klocka med visare som passar fint på nattduksbordet. Den kommer att fungera som en dekorativ detalj såväl som en väckarklocka.

Nattklockan i trä för barn är en elegant, modern väckarklocka tillverkad av massivt trä av hög kvalitet. Den har en tydlig och läsbar digital urtavla, en tryckknapp för att ställa in tiden och en knapp för att aktivera eller avaktivera larmet. Väckarklockan i trä för barn är perfekt för barn i alla åldrar, eftersom den är enkel att använda och mycket tillförlitlig.

En funktionell väckarklocka

Denna väckarklocka för barn visar tiden. Med bakgrundsbelysning är den synlig och funktionell även på natten. Denna vackra klocka är också tyst. Eftersom den inte tickar stör den inte ditt barns nattsömn. Denna produkt är tillverkad av naturmaterial. Den är ekologisk och miljövänlig. Denna produkt är utformad för barn i åldern 3 till 10 år. Den är enkel att använda och mycket praktisk. Väckarklockan i trä för barn är mycket lätt och bärbar. Du kan ta den med dig vart du än går. Denna produkt är idealisk för barn som behöver en väckarklocka för att gå upp på morgonen.
7186-552abc.jpeg

En nykter väckarklocka

Denna väckarklocka i trä för barn är en praktisk och rolig accessoar som hjälper ditt barn att vakna med ett leende på läpparna varje morgon. Väckarklockan är tillverkad av ett naturligt, slitstarkt material som passar perfekt för barn och är mycket lätt att använda. Väckarklockans design är särskilt genomtänkt, med en rundad form och mjuka ytor som säkert kommer att tilltala de yngsta. Siffrorna är väl synliga och lätta att läsa, även för barn som fortfarande håller på att lära sig klockan. Det är ett praktiskt, roligt och miljövänligt tillbehör som hjälper ditt barn att stiga upp självständigt varje morgon

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.