Vit pyramidformad digital väckarklocka med turkost ljus
Pyramidformad digital väckarklocka
-15% Kod SD15 till 24/07/2024

Pyramidformad digital väckarklocka

181,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Att vakna på morgonen är inte alltid lätt för barn. Ibland behöver de lite hjälp på traven. Det är därför vi har tagit fram den här fina pyramidformade digitala väckarklockan. Den kommer att se bra ut i din pojkes eller flickas sovrum. Denna originella, ljusa väckarklocka kommer att lysa upp hennes sovrum och hjälpa henne att vakna i tid varje dag.

Den pyramidformade digitala väckarklockan är en modern och snygg väckarklocka som passar i alla inredningar. Den har en klarblå LED-skärm för enkel avläsning av tiden. Denna originella väckarklocka har 4 tryckkänsliga knappar för inställning av tid och alarm.

Den kan också användas som nattlampa tack vare nattljusfunktionen. Den pyramidformade digitala väckarklockan är en perfekt present till alla som älskar originella designföremål.

En multifunktionell väckarklocka

Denna pyramidformade digitala väckarklocka har en färgskiftande LED. Den visar tid och datum. Men det är inte allt! Denna väckarklocka för barn kan också visa temperaturen i rummet. Den har också andra funktioner som nedräkningstimer, musikalarm, timer etc. Det är ett lättanvänt och omfattande föremål som hjälper till att ge barn en känsla av ansvar, så att de kan använda den på egen hand för att till exempel gå upp på morgonen. Det är en utmärkt födelsedags- eller julklapp till dem!
7177-ec4952.jpeg

Pyramidformad design

Med sin unika design ger den en modern touch till inredningen i ditt barns sovrum samtidigt som den har en användbar funktionalitet. Pyramiden är tillverkad av stark, hållbar plast, vilket garanterar att den håller länge och tål alla stötar. Den pyramidformade digitala väckarklockan har också en praktisk snoozeknapp som gör att du kan ställa tillbaka alarmet några extra minuter om du behöver sova lite extra. Denna pyramidformade digitala väckarklocka är ett perfekt val för alla som vill lägga till en touch av stil i sin morgonrutin.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.