7148-b00d2d.jpeg
Rund vas väckarklocka för barn
-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Rund vas väckarklocka för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Unna ditt barn denna lilla runda vasformade väckarklocka. En vattentät enhet som fungerar med vatten. Placerad på ditt barns nattduksbord ser klockan inte bara till att han vaknar varje morgon, den har också en dekorativ roll i sovrummet.

Denna runda vasformade väckarklocka är perfekt för barn. Den är lätt och enkel att bära med sig, vilket gör den idealisk för resor. Den runda vasformade väckarklockan är också lätt att använda och läsa av, vilket gör den perfekt för barn.

En 2-i-1-enhet

Väckarklockan för barn i form av en rund vas är den perfekta accessoaren för att väcka ditt barn på morgonen och lysa upp sovrummet. Det lilla extra som kommer att tilltala de små är att detta tillbehör är kompatibelt med andra föremål i sovrummet. Den passar perfekt ihop med andra föremål som gosedjur och mattor. Dessutom kan du sätta en växt inuti för att få en touch av natur till nattduksbordet. En mycket originell idé! Väckarklockans design är helt bedårande: den har formen av en liten rund vas i ljusa, glada färger. Siffrorna är placerade på utsidan av vasen så att ditt barn enkelt kan läsa dem utan att behöva stå upp eller böja sig framåt.
7148-079bec.jpeg
7148-89b6e9.jpeg

En väckarklocka som är lätt att använda

Väckarklockans kropp är tillverkad av solid, stöttålig plast för att säkerställa långvarig användning trots stötar eller fall. Soft-touch-finishen ger optimal komfort för känsliga barnhänder. Väckarklockan har också en praktisk snooze-funktion, så att barnen kan ta en kort paus innan en ny dag börjar. Denna funktion kan aktiveras genom att helt enkelt trycka på en central knapp på framsidan av den runda vasen. Den har också ett mångsidigt larmsystem som låter dig anpassa ringsignalen så att den passar ditt barns ljud- och melodipreferenser. Du kan välja mellan en rad olika ljud som naturliga ljud, mjuk musik eller populära barnsånger. Tack vare de tydliga och intuitiva symbolerna är det lätt för ditt barn att förstå hur man hanterar de olika alternativen.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.