7103-0b5a22.jpeg
Enkel 4,5-tums rund väckarklocka för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Enkel 4,5-tums rund väckarklocka för barn

170,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn minimalistisk stil? Ge dem denna enkla runda väckarklocka på 4,5 tum. Dess eleganta design gör den lätt att integrera i ditt barns sovrum. Tack vare denna enhet kommer ditt barn att vakna tidigt varje morgon för att gå till skolan. De kommer aldrig mer att komma för sent.

Denna enkla 4,5-tums runda väckarklocka är perfekt för barn. Den är lätt att använda och har ett mjukt larm som inte stör dem. Väckarklockan har också en LED-indikator så att de kan se tiden på ett ögonblick. Med den här väckarklockan är jobbiga morgnar inte längre ett problem.

Att vara autonom

Denna enkla rundformade väckarklocka för barn passar in i alla inredningsstilar. Förutom sin alarmfunktion fungerar den även som nattlampa. Så ditt barn behöver inte vara rädd för att bli lämnad ensam. Den enkla runda 4,5″ väckarklockan för barn är en elegant och praktisk väckarklocka. Den är enkel att använda och låter dig ställa in tiden med stor precision. Den är dessutom mycket lätt och portabel, vilket gör den enkel att bära med sig. Perfekt för barn som vill vara självständiga på morgonen!
7103-2430e9.jpeg

En minimalistisk väckarklocka

Denna väckarklocka har en elegant, minimalistisk design som passar perfekt för barn. Väckarklockan har en 4,5-tums rund urtavla med tydliga, lättlästa siffror som visar timmen och minuterna. Den har också ett hörbart alarm som kan ställas in för att passa ditt barns preferenser. Denna väckarklocka är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar att den är hållbar och motståndskraftig mot stötar och repor. Den är också mycket lätt att använda, med enkla, intuitiva knappar som gör att du kan ställa in tid och alarm på bara några sekunder. Den finns också i en mängd ljusa, roliga färger, vilket gör den till ett perfekt val för barn i alla åldrar.

Så att du kan komma till skolan i tid!

Med en rolig, söt design eller en design baserad på ditt barns tecknade favoritfilm kan du välja en radioväckarklocka som hjälper dem att vakna ur sin sömn och få en bra start på dagen. Med en digital skärm, händer eller projektion, valet är ditt!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.