8515-bf3343.jpeg
Multifunktionellt upplyst piano för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Multifunktionellt upplyst piano för barn

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill du introducera ditt barn till musik redan från tidig ålder? Här är ett fint instrument som du kan använda: ett sött, färgglatt piano med tecknade motiv. Bara den lekfulla designen kommer att övertyga ditt barn. Men de kommer också att älska den mjuka, behagliga musiken.

Detta multifunktionella, upplysta piano för barn är ett utmärkt sätt att lära sig spela musik samtidigt som man har roligt. Det har 37 tryckkänsliga tangenter, inbyggd mikrofon, inspelnings- och uppspelningsfunktion, demonstrationsfunktion, volymkontroll och energisparläge. Det levereras också med ett avtagbart notställ, bärrem och DC 6V strömförsörjning.

Att utveckla kreativitet

Det multifunktionella upplysta pianot för barn är ett musikinstrument som är särskilt utformat för småbarn som vill lära sig spela piano på ett roligt och lekfullt sätt. Produkten har ett färgglatt tangentbord med flera tangenter som lyser när man trycker på dem, så att barnen kan lära sig spela genom att följa färgerna och melodierna. Den har också en mängd funktioner som hjälper barn att utveckla sin musikaliska kreativitet. Dessutom finns det möjlighet att spela in de stycken som barnet spelar och till och med lägga till ljudeffekter som klappar eller uppmuntrande rop. Det lysande pianot är ett perfekt val för att introducera barn till musik och samtidigt ge dem en stunds underhållning och lärande.
8515-b82062.jpeg
8515-bf3343.jpeg

Färgglada detaljer

Den lysande pianoklaviaturen är lätt att använda, även för små barn, tack vare den lilla storleken och de robusta, slitstarka plasttangenterna. Produkten har utformats för att vara ergonomisk och attraktiv, med en glansig yta som ger en modern och elegant touch. Med sina ljusa, interaktiva tangenter ger den barn en unik sensorisk upplevelse som hjälper dem att intuitivt förstå hur man spelar enkla toner och melodier. Det färgglada tangentbordet är lättillgängligt för små händer, med tydligt märkta knappar för varje extra funktion.

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.