8495-3bc483.jpeg
Litet plastpiano med tecknad design för barn
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Litet plastpiano med tecknad design för barn

170,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Vill ditt barn spela musik? Du kan börja med att ge dem detta lilla plastpiano. De kommer att älska dess färgglada design och tecknade motiv. Men framför allt kommer de att bli underhållna av det klara, behagliga ljudet från detta söta instrument. Det är den perfekta leksaken för att väcka hans intresse för musik.

Detta lilla piano är tillverkat av slitstark, lättviktig plast. Det har ett sött och färgglatt tecknad motiv, vilket gör det perfekt för barn. Pianot har 37 tangenter, vilket gör det lätt för barnet att spela massor av låtar. Pianots gummifötter håller pianot stadigt på plats, även om barnen slår hårt på det. Pianot drivs med AA-batterier.

Ett piano utformat för barn

Detta plastpiano för barn har bara 10 tangenter. Det är lätt och i miniformat. Ditt barn kommer inte att ha några problem med att plocka upp det och leka med det. De kommer att kunna ta med sig leksaken vart de än går. Lämplig för barn från bara några månaders ålder Det här lilla pianot är en rolig, interaktiv musikleksak. Det är perfekt för barn från 3 år och uppåt. Pianot är tillverkat av slitstark plast och är lätt att rengöra. Pianots tangenter är färgglada och attraktiva för barn.
8495-249108.jpeg

Litet piano för stora artister

Detta lilla piano är tillverkat av slitstark plast och är lätt att hantera och kan tas med vart du än går. Det är också lätt att rengöra, vilket gör det perfekt för vardagsbruk. Det tecknade motivet på pianot är särskilt tilltalande för barn, med roliga, färgglada karaktärer som stimulerar deras fantasi och kreativitet. Tangenterna är också markerade med siffror, vilket hjälper ditt barn att lära sig grunderna i musik samtidigt som det har roligt. Det är en perfekt present till födelsedagar, julfester eller andra speciella tillfällen. Ge ditt barn chansen att upptäcka musikens magi med detta roliga och pedagogiska lilla plastpiano!

Att spela ljuva melodier

Oavsett om du vill introducera ditt barn till mjuka melodier eller låta det släppa loss på tangenterna, stöd deras musikaliska utveckling med ett åldersanpassat instrument. Vårt urval av barnpianon finns här för dig!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.