-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Uggla walkie-talkie för barn

511,0 kr

Slut i lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna uggleformade walkie-talkie är en fin present till din pojke eller flicka. En söt leksak med intercom som ditt barn kommer att älska att leka med sina bröder och systrar eller vänner. Den levereras i två delar för att göra det enklare för dig. Ditt barn kommer att älska att leka med den hemma.

Barn älskar ugglor, och det är därför vi har skapat denna walkie-talkie i form av en uggla! Barn kommer att kunna kommunicera med varandra tack vare denna leksak, som de kan ta med sig överallt. Denna walkie-talkie är enkel att använda och mycket rolig, så den är perfekt för barn!

Lätt att hantera

Med sin lilla storlek passar denna walkie-talkie bekvämt i ditt barns små händer. Dessutom är den mycket enkel att använda. Tryck bara på “Talk”-knappen för att kommunicera med den.
Ugglans walkie-talkie är en rolig, interaktiv leksak som låter barn kommunicera med varandra. Med den här leksaken kan barnen prata, sjunga eller göra ljud med sina vänner. Barn kan ta med sig den överallt och kommer att älska att leka med den.

5413-d17cf5.jpeg
5413-34eaf5.jpeg

En rolig leksak

Med sin originella, färgglada design kommer denna uggleformade walkie-talkie säkert att tilltala spirande små äventyrare. Den har en räckvidd på 3 km, så att du kan kommunicera tydligt även på avstånd. Den har också 8 olika kanaler för att undvika störningar från andra elektroniska enheter. Det integrerade bältesclipset gör det enkelt att fästa den på ett bälte eller en ryggsäck.
Förutom sin funktionalitet är ugglans walkie-talkie också en rolig leksak för barn. Den originella formen och de klara färgerna stimulerar barnens fantasi och uppmuntrar dem att leka tillsammans.

Kan du höra mig?

Lek kurragömma, låtsas att du är en hemlig agent eller bara prata med dina syskon i ditt eget rum - möjligheterna är oändliga med dessa walkie-talkies för barn! Upptäck dem nu.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.