Rosa ryggsäck med enhörning och regnbågsmönster
Ryggsäck med enhörning och regnbågsmönster
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ryggsäck med enhörning och regnbågsmönster

511,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

En skolryggsäck med olika motiv av enhörningar och regnbågar. Ta med dina barn in i enhörningarnas magiska värld varje dag med denna underbara väska. En skol- eller resväska med massor av fickor och förvaring som du ser på bilderna.

Ryggsäck med enhörning och regnbågsmönster. Den här ryggsäcken är perfekt för små enhörningsfans! Den ljusa, färgglada designen med enhörnings- och regnbågsmotiv kommer garanterat att få barnens ögon att glittra. Väskan är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den slitstark och lätt att rengöra. De justerbara axelremmarna gör att barnen kan bära väskan bekvämt.

En tjejig väska

En typiskt flickig ryggsäck med gott om förvaringsutrymme och en extra liten framficka. En snygg ryggsäck, väl utformad för vardaglig tonårsanvändning. Axelremmarna är justerbara så att du kan bära den bekvämt. Väskan har också en framficka med dragkedja, perfekt för förvaring av småsaker. Denna ryggsäck i tyg är perfekt för både unga och gamla! Den är perfekt för att bära med dig dina saker överallt, oavsett om du ska till skolan, på en resa eller bara ut och shoppa en dag.
Rosa ryggsäck med enhörning och regnbågsmönster

Ett originaltillbehör

Med sina klara färger och finurliga mönster ger den din outfit en rolig touch och låter dig bära dina saker med stil. Designen på ryggsäcken med enhörning och regnbågsmönster är helt enkelt bedårande. Enhörnings- och regnbågsmotiven är tryckta över hela väskan och skapar en slående och mycket originell visuell effekt. De pastellfärger som använts för motiven kontrasterar vackert mot väskans rosa bakgrund och ger den en fräsch och glad look. Denna praktiska och snygga accessoar är perfekt för tjejer som letar efter en rolig och originell ryggsäck.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.