Glittrig enhörningsryggsäck i regnbågsstil med rosa ponpom
Enhörning glitter ryggsäck
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Enhörning glitter ryggsäck

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Här är en charmig glitterryggsäck med enhörningshuvud. Perfekt för att ta med små flickor till skolan eller till kompisar. Med förvaringsutrymme och små fickor är den lika praktisk som den är vacker. En bra presentidé, du kommer säkert att göra många flickor glada!

Enhörningsryggsäck med glitter är en söt, sagolik ryggsäck som är perfekt för små flickor. Väskan är tillverkad i mjukt tyg och prydd med skimrande paljetter och tylldetaljer. Remmarna är justerbara för att passa barnets storlek. Väskan är perfekt för att bära leksaker, böcker och skolmaterial.

En skinande enhörning

Drömmer ditt barn om att ha en enhörning som husdjur? Den här glittriga ryggsäcken kommer att göra ditt barns dröm till verklighet. Och se hur den levereras med en söt, mjukrosa pompom. En riktig godbit för små flickor! Denna glittriga ryggsäck är perfekt för små flickor som älskar enhörningar! Den är tillverkad i mjukt, lättviktigt tyg och försedd med dragkedja upptill. Axelremmarna är justerbara för att passa ditt barns storlek, och det finns ett bärhandtag på toppen. Väskan kan handtvättas och har en söt glittrig enhörning på framsidan.

Praktisk och rymlig

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och tålighet mot stötar och repor. Den har ett stort huvudfack med dragkedjestängning samt flera invändiga och utvändiga fickor för enkel förvaring av alla dina vardagsartiklar. De justerbara axelremmarna gör att du kan bära den bekvämt över axlarna, medan det övre handtaget gör det enkelt att bära den i handen. Så det är en perfekt väska för vardagsbruk!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.