Gula Pikachu-ryggsäckar i plysch
Pikachu-ryggsäckar med plysch
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Pikachu-ryggsäckar med plysch

227,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn är ett fan av Pokémon-universumet kommer de att älska denna plyschväska med Pikachu. Väskan är lätt och mjuk och passar utmärkt för leksaker, lunch och andra saker. Väskans remmar är justerbara för att passa alla åldrar.

Denna underbara Pikachu-ryggsäck i plysch är perfekt för Pokémon-fans! Den är tillverkad av högkvalitativa material och har ett rymligt huvudfack för alla dina nödvändigheter. Axelremmarna är justerbara för optimal komfort, medan den söta och färgglada Pikachu-designen kommer att göra denna ryggsäck till en omedelbar favorit hos både stora och små!

En söt väska

Ditt barn kommer att älska den här söta lilla plyschryggsäcken. Hans favorit-Pokémon kommer alltid att vara med honom. Pikachu-ryggsäcken i plysch är perfekt för Pokémon-fans! Denna söta och funktionella väska har ett rymligt huvudfack, en framficka med dragkedja och en vadderad ryggpanel. De justerbara axelremmarna och det övre bärhandtaget gör väskan bekväm att bära, medan den söta Pikachu-designen kommer att göra dig till centrum för uppmärksamheten vart du än går!

Mjuk Pikachu

Pikachu-ryggsäcken är både söt och praktisk för Pokémon-fans. Ryggsäcken är tillverkad av mjuka och bekväma material och är utformad för att se ut som den berömda gula maskoten från Pokémon-serien, Pikachu. Ryggsäckens kropp är täckt av mjuk, fluffig plysch som känns härlig att ta på. Pikachus detaljer är minutiöst återgivna på ryggsäcken, inklusive hans spetsiga öron, röda kinder och busiga flin. Pikachus runda, uttrycksfulla ögon ger också ryggsäcken en touch av charm.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.