Musse Pigg vit ryggsäck med motiv
Musse Pigg vit ryggsäck
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Musse Pigg vit ryggsäck

340,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn älskar Musse Pigg kommer det att älska att gå omkring i denna vita Musse Pigg-ryggsäck. Den är söt och bekväm. Det finns även ett stort avtagbart fack på baksidan. Här finns gott om plats för böcker, anteckningsböcker, snacks och annat som ditt barn behöver.

Den här ryggsäcken är perfekt för små Musse Pigg-fans! Den är lätt och enkel att bära, vilket gör den perfekt för skolan eller resan. Den söta Musse Pigg-designen kommer garanterat att uppskattas av barnen, och det finns även en liten ficka på framsidan för att förvara små skatter.

En tecknad ryggsäck

Att gå till skolan kommer att bli ett sant nöje för ditt barn med denna tecknade ryggsäck som motiverar dem. Den här väskan är inte bara snygg, den är också bekväm att bära. De två långa remmarna som sitter tätt runt kroppen gör den enkel och praktisk att bära. Den vita Musse Pigg-ryggsäcken är en officiell Disney-ryggsäck. Den är tillverkad av polyester och är helfodrad. Den har en framficka med dragkedja, en innerficka med dragkedja, en justerbar axelrem och ett bärhandtag. Den vita Musse Pigg-ryggsäcken är perfekt för att bära dina saker när du är ute och reser eller på semester.

En väska och matchande påse

Ryggsäcken har ett stort huvudfack som rymmer allt från böcker och anteckningsböcker till kläder och snacks. Det finns också en ficka med dragkedja på framsidan för förvaring av mindre föremål. En ficka medföljer för mindre föremål, som enkelt kan placeras i den stora väskan för att hålla saker organiserade. Ryggsäckens mått är perfekta för vardagsbruk och mäter ca 40 cm i höjd, 30 cm i bredd och 12 cm i djup. Ryggsäcken är också lätt, vilket gör den enkel att bära under långa perioder utan att bli trött.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.