Fortnite vattentät ryggsäck med USB-kontakt, spelbilder och telefon
Fortnite vattentät ryggsäck med USB-kontakt
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Fortnite vattentät ryggsäck med USB-kontakt

795,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Med ett USB-uttag för din telefon eller andra enheter är denna Fortnite-ryggsäck inte bara förstklassig, utan också vattentät, så att ditt barn kan ansluta sin telefon eller annan enhet via USB. Mycket praktisk med alla fickor, dragkedja och sidoband.

Denna vattentäta ryggsäck med USB-anslutning är perfekt för Fortnite-fans! Den är tillverkad av högkvalitativ polyester, så den är slitstark och lätt att rengöra. Den justerbara remmen gör att du kan anpassa den till din storlek, medan den främre fickan med dragkedja gör att du kan hålla ordning på dina saker.

Dessutom har den ett USB-uttag så att du enkelt kan ladda din telefon eller surfplatta.

Aldrig mer slut på batteri

Fortnite-ryggsäcken är vattentät, men framför allt kan du ansluta din enhet till en USB-laddare. Så du kommer aldrig att få slut på batteri igen! Ryggsäcken har ett inbyggt USB-uttag som gör det enkelt att ladda elektroniska enheter på resande fot. Anslut helt enkelt en mobiltelefon, surfplatta eller annan kompatibel enhet till ryggsäckens USB-uttag för att snabbt ladda batteriet. Ryggsäckens design är inspirerad av det populära videospel Fortnite, med livfull och färgglad grafik med spelets ikoniska karaktärer.
Fortnite vattentät ryggsäck med USB-kontakt, spelbilder och telefon

En praktisk ryggsäck

Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ polyester och är vatten- och väderbeständig, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Den har också gott om förvaringskapacitet, med flera fack och fickor för säker förvaring. Det finns praktiska små fickor för förvaring av småsaker så att de inte tappas bort. Sidofickorna är också mycket praktiska för förvaring av en vattenflaska eller snacks. Vadderade, justerbara axelremmar ger optimal bärkomfort, medan det förstärkta topphandtaget gör det enkelt att greppa ryggsäcken när du är på språng.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.