Ryggsäck med Pokémon-universum och karaktärsdesign på baksidan
Pokémon universum-ryggsäck
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Pokémon universum-ryggsäck

511,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn är ett Pokémon-fan kommer det att älska sin nya Pokémon universe-ryggsäck ännu mer! Den har massor av förvaringsutrymme så att du kan ta med dig allt du behöver för att gå i skolan, idrotta eller åka bort över helgen.

De många inre och yttre facken gör att du kan hålla dina saker perfekt organiserade. Snygg och bekväm att bära, ditt barn kommer garanterat att bli kungen på lekplatsen!

Denna ryggsäck är perfekt för Pokémon-fans! Den är rymlig och har flera fack, vilket gör den mycket praktisk för vardagsbruk. Axelremmarna är justerbara så att du kan anpassa den efter din storlek. Designen är färgglad och har emblematiska figurer från serien, vilket gör den mycket tilltalande.

Praktisk och bekväm att bära

Denna ryggsäck är utformad för att ge alla Pokémon-fans en praktisk, bekväm och snygg bärupplevelse. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material som gör den tålig och hållbar. Axelremmarna är justerbara och ryggsäckens baksida är tillverkad av material som andas så att den inte blir för varm. Ryggsäcken är utformad för att avlasta ditt barns rygg och är perfekt för barn i alla åldrar. Ryggsäcken har också ett topphandtag för enkel och bekväm bärning.
Ryggsäck med Pokémon-universum och karaktärsdesign på baksidan
19050-86ff28.jpeg

En stor, vacker väska

Pokémon universum-ryggsäcken är en oumbärlig accessoar för alla fans av de berömda japanska videospel- och animationsserierna. Den har en unik design med de ikoniska Pokémon-figurerna! Den har flera rymliga fack där ditt barn kan förvara alla sina tillhörigheter. Den har ett stort huvudfack som rymmer böcker, anteckningsböcker, kläder och andra nödvändigheter. Det finns också en framficka med dragkedja för småsaker.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.