Fortnite-ryggsäck i 3 delar med blått och lila fortnite-mönster i vitt
Fortnite-ryggsäck i 3 delar
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Fortnite-ryggsäck i 3 delar

738,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn gillar det berömda videospelet Fortnite är det ingen tvekan om saken: de måste absolut ha detta magnifika Fortnite-väskset i 3 delar till skolstarten!

Med en ryggsäck, ett pennfodral och en väska som föreställer deras favoritvideospel kommer de alltid att ha en bit av sin favoritvärld med sig när som helst på dagen.

Det är tillverkat av högkvalitativ polyester och har en mycket hög finish.

Det perfekta setet för Fortnite-fans

Är ditt barn ett fan av tv-spelet Fortnite? Ge dem då detta magnifika Fortnite-set som kan följa med dem året runt! Fortnite-ryggsäcken i 3 delar består av en ryggsäck, en framficka och en sidoficka. Den är tillverkad av högkvalitativ polyester och är helfodrad. Den bekväma, slitstarka ryggsäcken har gott om förvaringsutrymme och är perfekt för att hålla ordning på dina klassrumsartiklar tack vare de många facken. Pennskrinet är perfekt för pennor och kontorsprylar, medan den matchande väskan är perfekt för helger och familjeutflykter.
Fortnite-ryggsäck i 3 delar med blått och lila fortnite-mönster i vitt
19109-1f222a.jpeg

En praktisk uppsättning

Denna uppsättning med tre tillbehör är perfekt för skoldagar eller familjeutflykter, och för fans av det berömda videospel Fortnite förstås! Väskorna är tillverkade av slitstark polyester och är utformade för att tåla vardaglig användning och skolans hårda krav. De vadderade, justerbara axelremmarna ger optimal bärkomfort. Designen är färgglad och tilltalande, och de små fickorna är perfekta för småsaker. Du kan även lägga dem i den stora väskan för maximal organisation!

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.