-10% Kod SUMM10 till 11/08/2024

Ryggsäck i ett stycke – set i 3 delar

738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Älskar ditt barn manga och One Piece i synnerhet? Då är detta det perfekta setet att ge ditt barn! Med sin One Piece-ryggsäck, matchande pennfodral och budväska kommer ditt barn att vara omgivet av sin favoritvärld varje dag.

Det medföljande låset samt USB- och ljudadaptern är det perfekta setet för alla fans av den berömda Monkey D. Luffy!

Detta set med 3 One Piece-ryggsäckar är perfekt för alla fans av serien! Setet innehåller en ryggsäck med dragkedja. De tre väskorna är dekorerade med olika motiv från serien, inklusive logotyperna för Straw Hat Crew, porträtt av vissa karaktärer och illustrationer av berömda scener. Alla tre väskorna är tillverkade av högkvalitativ polyester och är extremt slitstarka. De är perfekta för skolan, resan eller något annat tillfälle!

Piraternas kung!

Om ditt barn är ett fan av den berömda mangan One Piece kommer de att älska denna One Piece-ryggsäck ännu mer, komplett med pennfodral och matchande väska. Detta set är utrustat med ett lås, USB-adapter och hörlurar och är perfekt för att ta med ditt barn till skolan eller på semestern.
Ryggsäcken är tillverkad i ett slitstarkt, bekvämt material och har gott om förvaringskapacitet, så ditt barn kommer att vara perfekt organiserat!

Utformad för maximal lagringskapacitet

One Piece Backpack – 3-Piece Set är en högkvalitativ produkt som kommer att tilltala fans av den berömda japanska anime-serien.
Ryggsäcken är utformad för att erbjuda stor förvaringskapacitet och utmärkt hållbarhet, vilket gör den till ett perfekt val för studenter, resenärer eller helt enkelt för vardagsbruk. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativa material, med vattenavvisande canvas och starka dragkedjor för att hålla dina tillhörigheter säkra.
Den har ett stort, rymligt huvudfack som enkelt rymmer böcker, anteckningsböcker, kläder eller något annat du behöver.

One Piece-ryggsäck

Ge dig ut för att erövra den mest eftertraktade gömda skatten i piraternas historia och slåss mot havet och dess sjömonster med Monkey D. Luffy och hans nakamas. Med vår One Piece-ryggsäckskollektion kan du göra ditt barn till piraternas nya kung!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.