-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ryggsäck för barn Pikachu

397,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Om ditt barn är ett fan av det otroliga Pokémon-universumet kommer de att älska sin nya Pikachu-ryggsäck ännu mer!

Färgglad, söt och med flera inner- och ytterfack kommer de att kunna förvara alla sina skolgrejer i den på ett snyggt sätt. Den andas, är slitstark och bekväm att bära – den perfekta ryggsäcken för ditt barn!

Pikachu-ryggsäcken är en barnryggsäck tillverkad av mjukt, slitstarkt tyg. Den är perfekt för små Pokémon-fans! Väskan har ett rymligt huvudfack, en framficka med dragkedja och en Pikachu-nyckelring. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek.

Den bästa ryggsäcken för skolstarten!

Om du letar efter den perfekta ryggsäcken till ditt barns första skoldag, så är denna Pikachu-ryggsäck för barn helt rätt! Den föreställer den mest bedårande av alla Pokémon och ditt barn kommer att älska den och längta efter att få bära den på skolstarten! Denna Pikachu-ryggsäck för barn är den perfekta presenten till alla Pokémon-fans! Med sin söta design och klara färger är väskan perfekt för skolan eller utflykter. Axelremmarna är justerbara för att passa barnets storlek, och det finns en framficka med dragkedja för förvaring av småsaker.

En praktisk väska

Denna ryggsäck är utformad för barn och erbjuder gott om förvaringsutrymme för alla deras skolmaterial eller favoritleksaker. Ryggsäcken är tillverkad av högkvalitativ polyester, vilket gör den stark och hållbar. Den är också lätt att rengöra och kan maskintvättas utan problem. Ryggsäcken har ett stort huvudfack med kraftig dragkedja samt en framficka för förvaring av småsaker. Den rymmer böcker, anteckningsböcker, pennor, leksaker eller något annat som ditt barn behöver i skolan eller på utflykter.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.