13238-d9d130.jpeg
Vattentät skolväska med tecknat motiv
681,0 kr738,0 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Vattentät skolväska med tecknat motiv

681,0 kr738,0 kr

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Kolla in denna bedårande vattentäta skolväska för barn med tecknade motiv. Den finns i tre färger med olika motiv: rosa med enhörningsmotiv för små flickor och blå med planet- och rymdmotiv för små pojkar. Denna skolväska för barn är tillverkad av oxford och polyester och är dessutom vattentät. Ditt barns tillhörigheter kommer att vara väl skyddade.

Denna vattentäta skolväska med tecknade motiv är tillverkad av högkvalitativt, vattentätt och slitstarkt tyg. Den är mjuk att ta på, lätt och bekväm att bära. Skolväskans unika, snygga design gör den populär bland barn. De justerbara axelremmarna gör att barnen kan anpassa väskan efter sin storlek. Skolväskan är rymlig och rymmer allt som barnen behöver i skolan.

Rymligt huvudfack

Ditt barns böcker, anteckningsböcker, pennfodral och andra skoltillbehör får enkelt plats i det stora huvudfacket i denna vattentäta skolväska. Den har också en stor ficka på utsidan för andra saker. Den övre öppningen gör det enkelt att ta in saker, så den är ergonomiskt utformad. Dessutom är den tillverkad av högkvalitativt polyestertyg som är vattentätt och slitstarkt. Den är lätt och enkel att bära. De justerbara, vadderade axelremmarna ger optimal komfort. Skolväskan har även en nyckelring och en upphängningsögla. Denna skolväska är perfekt för barn som älskar tecknade filmer.
13238-f60362.jpeg
13238-86eddb.jpeg

En unik design

Skolväskans design är inspirerad av barnens tecknade favoritfilmer, med färgglada och roliga mönster som gör ditt barns skoldag lite roligare. Tecknade figurer är tryckta på framsidan av skolväskan, vilket skapar en unik och originell look. Skolväskan har två fack och två sidofickor för flaskor eller snacks. Med sin vattentålighet och lekfulla design är den här skolväskan ett perfekt val för barn som gillar att ha roligt samtidigt som de är organiserade och redo för skolan.

Gör i ordning din skolväska!

Det är dags att börja skolan igen, så gör i ordning skolväskan och lägg undan pennorna i pennskrinet! Upptäck vårt urval av produkter för en lyckad skolstart!

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.