34257-7b92b5.jpeg
Väktartorn Pat Patrouille
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Väktartorn Pat Patrouille

909,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ge ditt barn det berömda patrulltornet i julklapp, där alla samlas för att vänta på ett räddningsuppdrag. Tornet består av en utkikspost med ett teleskop för att observera staden och en rutschkana så att de inte förlorar någon tid, och är en mycket viktig del av patrullen.

Patrullen är en berömd animerad serie om sex valpars äventyr: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble och Skye. De är en del av Animal Protection Patrol, en hemlig organisation som har till uppgift att skydda djurvärlden.

Deras uppdrag är att rädda djur i fara och lösa alla mysterier. Valparna tränas av sin ledare, Ryder, en 10-årig människa. De bor i Adventure Bay, en fiktiv stad någonstans i Australien. Patrullvalparna är alltid redo att möta alla faror för att skydda sina vänner och sitt samhälle.

En perfekt ensemble

Patrulltornet, med de figurer vi har, blir ett perfekt set som kan användas på en mängd olika sätt att leka. Patroller vakttorn är en barnleksak som är inspirerad av den berömda TV-seriens värld. Barn kan bygga sitt eget vakttorn och placera sina favoritkaraktärsfigurer i det. Patrolman vakttorn är en interaktiv leksak som låter barnen utveckla sin fantasi och kreativitet.

En äventyrs- och actionleksak

Patrullens vakttorn är en actionfylld äventyrsleksak som kommer att glädja barn som gillar den berömda animerade serien. Vakttornet är inspirerat av Patrullens kommandopost, där Ryder och hans hundvänner planerar sina räddningsuppdrag. Det har en manuell hiss för att höja och sänka Patrol-figurerna, och en roterande plattform för att hålla ett öga på omgivningen. Leksaken innehåller också en minifigur av Chase, polisens schäferhund, och ett räddningsfordon med en startramp som hjälper till att rädda djur i fara. Med sina många interaktiva funktioner och design som är trogen den animerade serien kommer den att ge ditt barn timmar av skoj och fantasi.

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.