Hundhjältarnas kontrolltorn med miniatyrset
Hundhjältarnas kontrolltorn med miniatyrset
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Hundhjältarnas kontrolltorn med miniatyrset

1136,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Ta tillfället i akt och ge den här leksaken till ditt barn, de kommer att älska den! Hundhjältarna kontrollerar tornet och sju karaktärer och deras fordon. Tillsammans utgör de de tecknade filmerna som ditt barn ser på TV och kommer att göra dem väldigt glada.

Dog Heroes är ett brädspel som sätter spelarna i de berömda hjältehundarnas skor. Spelarna måste använda sina unika förmågor för att hjälpa människor och andra djur i nöd. Spelet är lämpligt för barn från 4 år och uppåt och kan spelas av upp till 4 spelare. Perfekt för alla barn.

Dog Heroes kontrolltorn

Hundhjältarnas kontrolltorn är där hundarna befinner sig tills de får ett rop på hjälp att rädda någon, ett mycket viktigt inslag i en Hundhjältar-samling. Barn kommer att älska att leka med de 6 heroiska hundfigurerna och kontrolltornet som ingår i detta set. Figurerna är kompatibla med fordon och byggnader och kan användas för att skapa massor av spännande berättelser. Kontrolltornet har en dörr som öppnas, en rulltrappa och en interaktiv kontrollpanel med ljud och ljus. Magni

Roligt och sött!

Hundhjältarnas kontrolltorn med actionfigurset är en spännande leksak som låter barnen fördjupa sig i hundhjältarnas värld. Leksaken innehåller ett kontrolltorn tillverkat av stark, hållbar plast och ett set med modiga hundfigurer som är redo att rädda dagen. Tornet har också en rutschkana så att hundarna snabbt kan ta sig ner i en nödsituation. Tornets dörrar öppnas och stängs enkelt, så att barnen kan flytta in och ut sina figurer på ett smidigt sätt. Möjligheterna är oändliga med denna roliga och pedagogiska leksak. Kort sagt: Hundhjältarnas kontrolltorn med miniatyrset är en rolig och lärorik leksak

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.