34371-31d5f9.jpeg
Patrullbil kretslopp
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Patrullbil kretslopp

1591,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Denna leksak är perfekt för alla Patrol Patrol-fans, med sina 4 karaktärer – Marshall, Rocky, Chase och Rubble – och en superrolig bana med platser att ställa bilarna på. Allt du behöver göra är att sätta fart på dina barns fantasi och det är det, uppdraget slutfört!

Lilla Patrullens fans kommer att älska den här banan! Den är lätt att montera och demontera, vilket gör den perfekt för resor och semestrar.

Patrullen är en animerad serie om sex valpars äventyr: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble och Skye. De är en del av räddningsorganisationen Paw Patrol. Varje dag räddar dessa små hjältar sina vänner och skyddar staden Adventure Bay.

Barn kommer att älska att återskapa scener från sin favoritserie med denna Paw Patrol-bilbana. Banan innehåller en traverskran, ramp, tunnelbana och startramp. Det finns också en parkeringsplats för fordon. Barnen kommer att kunna fantisera ihop alla möjliga historier med den här otroliga banan.

En dröm för alla barn

Denna patrullbilsbana är en dröm för alla barn, som kan använda den till massor av saker, som en helikopterflygplats. Små pojkar kommer att älska att leka med denna patrullbilsbana! Det är en elektrisk krets som låter dig köra bilarna samtidigt som du kontrollerar deras hastighet. Denna krets är idealisk för barn från 3 år och uppåt. Banan är lätt att montera och demontera, vilket gör den mycket praktisk att transportera. Bilarna är tillverkade av slitstark plast och är kompatibla med andra Patrol-bilbanor.

En rolig och spännande leksak för barn!

Bilbanan Patrullen är en rolig och spännande leksak för barn som älskar den berömda TV-serien. Denna racerbana är utformad för att ge ditt barn timmar av skoj genom att låta dem skapa sina egna äventyr med Patrullens bilkaraktärer. Patrullbilbanan levereras med en 3,6 meter lång racerbana och två racerbilar som var och en representerar en annan karaktär från serien. Bilarna har gummihjul för bättre grepp på banan, så att barnen enkelt kan kontrollera deras hastighet och riktning.

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.