Röd och blå Pat Patrol-bil mot en vit bakgrund
Patrullens lastbil
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Patrullens lastbil

1250,0 kr

I lager

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Upptäck Pat Patrol lastbilen, som kan bära tre valpar inuti för att åka till räddningen. Vid räddningsaktioner där flera delar av patrullen behövs används denna lastbil så att de tillsammans kan rädda människor i fara.

Pat’ Patrouille-lastbilarna är de coolaste fordonen i världen! Var och en är unik och har en speciell personlighet. De är alla utrustade med superkrafter och högteknologiska prylar som hjälper patrullen att lösa problem och rädda dagen.

Chase’s Truck är ett ultrasnabbt terrängfordon som kan köra över alla typer av terräng. Den är utrustad med en sökradar som gör att den kan upptäcka problem och lösa dem snabbt.

Den nya hjälten

Patrullhundarna och ditt barn räddar alla som är i fara och gör ditt barn till patrullens nya hjälte. Marshall Truck är ett extremt kraftfullt utryckningsfordon som kan transportera upp till sex patruller åt gången. Den är utrustad med en kraftfull vinsch så att den kan lyfta tunga föremål och transportera dem på ett säkert sätt. Rockys lastbil är ett tungt byggfordon som kan klättra över alla hinder. Den är utrustad med en tryckluftsborr för att gräva hål och bygga broar och tunnlar.
Röd och blå Pat Patrol-bil mot en vit bakgrund

En rolig och söt leksak!

Pat Patrol Truck är en barnleksak som låter dig återskapa de spännande äventyren i den berömda animerade serien. Denna räddningsbil är huvudfordonet för Patrullen, ett team av hjältemodiga hundar som arbetar tillsammans för att skydda sin stad. Lastbilen är ca 30 cm lång och utrustad med alla funktioner som behövs för att utföra räddningsuppdrag. Den har en rymlig hytt för föraren och ett bakre fack för räddningsutrustning. Pat Patrol Truck är en rolig och pedagogisk leksak som uppmuntrar barn att utveckla sin fantasi och kreativitet. Den är perfekt för

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.