Paw Patrol Fordonsset med Kontrolltorn
340,9 kr1023,9 kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024
Rea!

Paw Patrol Fordonsset med Kontrolltorn

340,9 kr1023,9 kr

-18%

Gratis leverans för beställningar över 587 Kr

  • 14 dagars pengarna-tillbaka-garanti
  • Spårad leverans i Sverige
  • Kundservice 6/7 dagar i veckan

Är ditt barn galet förtjust i Paw Patrol ? Ta magin utanför skärmen med vårt majestätiska 52 cm höga kontrolltorn och dess kompletta uppsättning med 9 ikoniska fordon och deras figurer. Tillsammans erbjuder de en trogen, uppslukande kopia av världen i barnens favorittecknad serie !

Äventyret har bara börjat med Paw Patrol !

Föreställ dig hur ditt barn organiserar räddningsuppdrag från toppen av tornet, startar fordon i aktion och skapar spännande berättelser med Chase, Marshall, Rocky och hela gänget … Det är mycket mer än bara en leksak, det är en inkörsport till en värld av äventyr, spännande berättelser och mod!

Den funktionella hissen, periskopet och fordonskastaren gör spelet ännu mer realistiskt och spännande för ditt barn.

Varje barns drömleksak...

Timmar av skoj, skratt och äventyr väntar din lilla varg… Led uppdrag från toppen av tornet, starta fordon och samarbeta med patrullens hjältar för att rädda dagen. Det är total inlevelse i ditt barns favoritvärld!

En värld där ditt barn inte bara är åskådare, utan också huvudrollsinnehavare i sina egna berättelser. Mycket mer än en gåva, det är en total inbjudan till äventyr, fantasi och ren lycka. Så vänta inte längre, utan få ditt barns ögon att lysa som aldrig förr !

På rätt spår!

Introducera ditt barn till Patrullens underbara värld! Han är alltid på gott humör och kommer att ge honom stunder av makalöst nöje och glädje samtidigt som han förmedlar starka värderingar.

Vanliga frågor och svar

Här är våra genomsnittliga leveranstider:

Det tar 1 till 2 dagar att förbereda beställningen och 8 till 10 arbetsdagar för leverans.

Du kommer att få e-postmeddelanden som talar om var ditt paket är, så att du kan spåra det med tillförsikt.

Hela tillverkningscykeln för våra produkter övervakas ständigt av proffsen i vår verkstad för att garantera bästa möjliga produktkvalitet.

Vi utför frekventa kvalitetskontroller för att garantera dig bästa möjliga upplevelse.

På Barn-World tar vi inga risker! Om produkten inte passar dig har du faktiskt 14 dagar på dig att byta den eller få pengarna tillbaka.

Du har bara några timmar på dig att ändra din adress. Om det har skett ett misstag ber vi dig att snabbt kontakta oss via e-post och meddela oss den korrekta leveransadressen. En felaktig leveransadress kan orsaka eller förhindra leverans till en annan plats än den önskade. Vi kan inte hållas ansvariga om du har gjort ett misstag när du angav adressen.